TRABZON / OF - Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Mrt

Bocce Küçük Kız takımımız il üçüncüsü olmuştur. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Fatih TURAN ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu 6/C ve 6/D Sınıfı öğrencileri Türkçe Öğretmenleri Zeynep GEDİK ve Fadime ÇOMAKLI KINACI eşliğinde PTT Of Şubesini ziyaret ettiler.

Mrt

İstiklal Şairi Akif Ortaokullar arası şiir okuma yarışmasında 8/D sınıfından öğrencimiz Melis Yaren DOĞANAY İlçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

LGS KAPSAMINDAKİ MERKEKEZİ SİSTEM SINAVI

Şbt

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine yönelik Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tanıtım gezisi yapıldı. Rehberlik yapan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda 7/c ve 7/e sınıfları arasında münazara yarışması yapılmıştır. 7/e sınıfımız münazara yarışmasını kazanmıştır. Kazanan sınıfımızı tebrik ediyoruz. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

ORTAK SINAVLARA YÖNELİK KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI YAYIMLANDI

Şbt

Milli Teknoloji Hamlesinin genç fertlerini yetiştirmek için 7 Şubat-25 Şubat 2024 tarihleri arasında 81 ilde sınav çağrısına çıkılacak bu programa 4. ve 5. sınıfta eğitim gören öğrenciler ile 8., 9. ve lise hazırlık sınıflarında eğitim gören öğrenciler başvuru yapabilecektir.

Şbt

28 Nisan 2024 Pazar günü saat 10.00'da yapılacak Kodlayap Projesi Öğrenci  Seçme Sınavına ekli şartname doğrultusunda  halen 5. sınıflara devam etmekte olan öğrenciler http://kodlayaptrabzon.meb.gov.tr/ internet adresinden 29 Mart 2024 tarihi mesai bitimine kadar başvuru yapabileceklerdir.

Şbt

Kaleli Yakan Top Turnuvası yapıldı.

Ara

Teknofest yarışmaları ve duyuları için linke tıklayabilirsiniz.

Ara

Enerji verimliliği hizmetlerinin etkinliğini ve toplumda enerji verimliliği bilincini artırmak amacıyla eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerini gerçekleştirmektir. Ayrıca ülkemizin enerji verimliliği amaç ve hedeflerine ulaşmak üzere gerçekleştirilmesi öngörülen iletişim faaliyetlerinin planlanmasına yönelik olarak ‘rehber niteliğinde’ “Enerji Verimliliği İletişim Planı” oluşturmak ve bu plan çerçevesinde hareket etmektedir.