TRABZON / OF - Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Nis

Kanunun yürürlüğe girmesi, ülkemizde kişisel verilerin korunması alanında yeni bir dönemin başlamasına neden olmuştur. 1 Eylül 2018 tarihli ve 30522 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan MEB Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinde yapılan düzenleme ile "Kişisel Verileri Koruma Kulübü" kurulması ve 7 Nisan gününün "Kişisel Verileri Koruma Günü" olarak kutlanması kararlaştırılmıştır.

Mrt

Bocce Küçük Kız takımımız il üçüncüsü olmuştur. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Fatih TURAN ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

İstiklal Şairi Akif Ortaokullar arası şiir okuma yarışmasında 8/D sınıfından öğrencimiz Melis Yaren DOĞANAY İlçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

LGS KAPSAMINDAKİ MERKEKEZİ SİSTEM SINAVI

Şbt

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine yönelik Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tanıtım gezisi yapıldı. Rehberlik yapan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda 7/c ve 7/e sınıfları arasında münazara yarışması yapılmıştır. 7/e sınıfımız münazara yarışmasını kazanmıştır. Kazanan sınıfımızı tebrik ediyoruz. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

ORTAK SINAVLARA YÖNELİK KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI YAYIMLANDI

Şbt

Kaleli Yakan Top Turnuvası yapıldı.

Ara

Teknofest yarışmaları ve duyuları için linke tıklayabilirsiniz.

Ara

Enerji verimliliği hizmetlerinin etkinliğini ve toplumda enerji verimliliği bilincini artırmak amacıyla eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerini gerçekleştirmektir. Ayrıca ülkemizin enerji verimliliği amaç ve hedeflerine ulaşmak üzere gerçekleştirilmesi öngörülen iletişim faaliyetlerinin planlanmasına yönelik olarak ‘rehber niteliğinde’ “Enerji Verimliliği İletişim Planı” oluşturmak ve bu plan çerçevesinde hareket etmektedir.

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuzda tüm öğrencilere 2 gün boyunca;

-Yeterli ve Dengeli Beslenme